WebshopWaar ben je naar op zoek...
Webshop
Inloggen

Volwassenen

De planagenda
die leert plannen

Jaaragenda
2024

“Ik moet rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.”

Herken je dat ook? Met een goede planner kom je zonder stress waar je wilt zijn.

Plannen en overzicht creëren blijkt voor veel studenten, volwassenen en ondernemers een behoorlijke uitdaging. Je hebt geen overzicht en met een studie, baan, hobby’s, een gezin en sociaal leven komt er veel op je af.

Alles zit in je hoofd, maar je vindt het lastig om het op papier te krijgen in een gestructureerde planning. Waar we allemaal tegenaan lopen is dat we niet goed weten “HOE “ we moeten beginnen met het maken van een goede planning.

Een goede planning maken is het opstellen van duidelijke doelen, het bepalen van prioriteiten en het inschatten van de benodigde tijd. Een duidelijk overzicht maken waardoor je efficiënter kunt werken, flexibel kunt omgaan met veranderingen en hierbij sneller keuzes kunt maken.

Gelukkig is het nog niet te laat, voor leren plannen ben je nooit te oud!

De 1Blik planmethode biedt deze praktische tools, zowel op papier als digitaal. Denk bijvoorbeeld aan onze jaaragenda, de financiële planner of de Te Doen Lijst. Deze helpen jou naar meer structuur, overzicht en het bereiken van je doelen. Uiteindelijk leidt dit naar minder stress en meer succes.

Populaire producten voor volwassenen

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies?

Neem contact op

Liever een digitale agenda?

Voor wanneer je de voorkeur geeft aan een digitale agenda boven een papieren, bieden wij de perfecte oplossing. Schaf nu onze digitale jaaragenda aan met 1blik Online en ervaar het gemak van georganiseerd plannen op je apparaat naar keuze.

Je kunt de 1blik Online jaaragenda zelfs koppelen met de agenda’s van je andere familieleden!

Klik voor meer informatie op de onderstaande knop of neem contact met ons op.

www.1blikonline.nl
© 2024 1blik | KvK nr: 08192947 | BANK: NL14KNAB 0259378526 | BTW nr: NL001511840B91