WebshopWaar ben je naar op zoek...
Webshop
Inloggen

Scholen en instituten

planagenda
voor het onderwijs

Vanaf nu te bestellen
school- planagenda
2024 / 2025

Nu investeren - straks het resultaat

Wat bieden wij scholen?

Herkent u dit? Leerlingen kijken pas 1 dag van tevoren op het leerlingvolgsysteem. Hierdoor zijn ze vaak niet op de hoogte van het huiswerk en raken ze overweldigd door te veel opdrachten in 1 keer. Ze hebben geen planning of overzicht van wat van hen verwacht wordt. De resultaten worden slechter en ouders maken zich zorgen over de prestaties en resultaten van hun kind.

Als school ben je op zoek naar een goede planmethode die écht antwoord geeft op de vraag: “Hoe leren we leerlingen plannen?”. Steeds meer scholen kiezen voor de 1blik planmethode. Deze methode ondersteunt het planningsproces.

Onze methode gaat verder dan dat! Het legt ook een basis voor het ontwikkelen van de executieve functies. In het huidige onderwijs wordt aan deze vaardigheden steeds meer aandacht besteed. Met deze basis bereid je als school de leerlingen voor op een vervolgstudie en werkplek. Ze leren problemen op te lossen, bewuste keuzes te maken en hiermee flexibel om te gaan om zo hun doelen te behalen.

Hoe belangrijk vind jij het als docent om bij te dragen aan de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van je leerlingen?

Wil je als school meer weten over de 1blik planmethode en de begeleiding die wij scholen hierin bieden? Neem dan contact met ons op.

Als school profiteert u van stapelprijzen

De 1blik school- planagenda in eigen huisstijl!

De 1blik school- planagenda voortaan in de stijl van jullie school? Dat is: schoolagenda in een eigen jasje. Het is mogelijk om het uiterlijk van de 1blik schoolagenda af te stemmen op de huisstijl van jullie school.

Daarin heb je verschillende mogelijkheden! Zo kun je de omslag volledig opmaken naar wens en is het mogelijk om de eerste 12 pagina's van de agenda te gebruiken voor bijvoorbeeld schoolinformatie. Verder blijft de unieke en leerzame planmethode van 1blik in de agenda staan: de effectieve planmethode waarbij leerlingen leren plannen.

Het implementeren van de 1blik school- planagenda bij jou op school

Wil je meer weten over het implementeren van de 1blik school- planagenda of de trainingen die wij daarin geven? Neem gerust contact met ons op of ga naar metbernadeth.nl.
Lees meer op metbernadeth.nl

Wat bieden we huiswerkinstituten?

Huiswerkbegeleiding is maatwerk want iedere leerling is anders. Samen het overzicht houden van planning en gemaakte afspraken.

Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om je leerlingen te ondersteunen bij het verbeteren van hun studievaardigheden, het organiseren van hun werk en het behalen van betere resultaten. Maar soms kan het een uitdaging zijn om effectieve tools en handvatten te vinden die écht werken. De 1blik tools helpen jou en jouw leerlingen om écht een verschil te maken in de ontwikkeling van planningsvaardigheden.

De 1blik school- planagenda is een hulpmiddel wat ondersteuning biedt bij het structureren van de schoolweken en het inplannen van huiswerk. Voor ondersteuning bij het voorbereiden op een toets-, tentamen- of examenweek, biedt onze toetsen-, tentamen-, en examenplanner de uitkomst.

Onze producten zijn geschikt voor zowel individuele als groepsbegeleiding, waardoor je flexibel kunt inspelen op de behoeften van je leerlingen.

Wil je meer weten over hoe onze tools jou en je leerlingen kunnen ondersteunen?
Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Digitaal plannen

Online schoollicentie

Huiswerk opgeven is eenvoudig met de online agenda. De agenda maakt daarbij inzichtelijk welke leerlingen (hulp nodig hebben bij) plannen en huiswerk maken. De 1blik planmethode biedt een gestructureerd overzicht voor zowel docenten als leerlingen.

Meer informatie schoollicentie

Koppeling tussen 1blik Online en Somtoday

De vertrouwde aanpak om het huiswerk in Somtoday te zetten verandert niet. Wat wel verandert is dat we nu een automatische koppeling naar de 1Blik Online agenda van de leerling hebben! Hierdoor wordt huiswerk opgeven of inplannen een stuk makkelijker.

Meer informatie koppeling met Somtoday

Digitaal plannen voor huiswerkinstituten

Speciaal voor huiswerkinstituten is er de 1blik online huiswerkbegeleiding. Online huiswerkbegeleiding is er voor huiswerkbegeleiders en hun leerlingen. Koppel de 1blik online agenda’s van de leerlingen aan de omgeving van het huiswerkinstituut.

Door middel van plannen met de 1blik online huiswerkbegeleiding creëer je overzicht voor iedereen. Breng je collega’s op de hoogte van gemaakte afspraken en zie in 1blik wat er per dag op de planning staat.

Meer informatie
© 2024 1blik | KvK nr: 08192947 | BANK: NL14KNAB 0259378526 | BTW nr: NL001511840B91