WebshopWaar ben je naar op zoek...
Webshop
Inloggen

Over 1blik

Bernadeth Arends-Hardlooper heeft de hbo-opleiding OSO M-SEN (Opleiding voor Speciaal Onderwijs, Master- Special Educational Needs) met succes afgerond op hogeschool Windesheim. Haar afstudeeronderzoek betrof de 1blik planmethode.

Als zelfstandig ondernemer is ze de uitgever van de 1blik planmethode. Vanuit deze planmethode ontwikkelde ze samen met haar team verschillende hulpmiddelen, die zowel op papier als digitaal verkrijgbaar zijn. De planmethode ondersteunt leerlingen, ouders, studenten, docenten, scholen en huiswerkinstituten bij het ontwikkelen van cruciale planningsvaardigheden en executieve functies. Hierbij begeleidt ze leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben en scholen bij het implementeren van de 1blik school- planagenda.

Naast 1blik is ze vanuit MetBernadeth werkzaam als trainer, coach & begeleider voor docenten, teams & onderwijsinstellingen. Ze geeft regelmatig lezingen, workshops en gastlessen op scholen. Op financieel gebied biedt ze ondersteuning via Budgetcoaching.

Lees meer op metbernadeth.nl

Visie

In onze visie is het aanleren van planningsvaardigheden een essentieel onderdeel van het onderwijs, dat elk aspect van de ontwikkeling van leerlingen ondersteunt. We zien planning niet alleen als een tool voor tijdbeheer, maar als een fundament voor het bevorderen van zelfredzaamheid en zelfstandigheid bij onze leerlingen.

Ons doel is om een leeromgeving te creëren die niet alleen focust op prestaties, maar ook op de ontwikkeling van persoonlijke groei en zelfontplooiing.

Missie

Onze missie is om het aanleren van planningsvaardigheden centraal te stellen in het onderwijsproces. We streven ernaar onderwijsinstellingen te voorzien van de nodige middelen en ondersteuning om deze essentiële vaardigheden effectief te integreren.

Dit omvat het aanbieden van gespecialiseerde trainingsprogramma's voor docenten, interactieve workshops voor leerlingen en toegang tot geavanceerde planningstools.

Het team van 1blik

Blik op de wereld

Jouw blik reikt verder dan jouw planning alleen. Ongetwijfeld zie je - net als wij - de wereld om je heen veranderen. Met 1blik draag je bij aan een sterk en gezond milieu! Hoe we dit precies invullen?

Om te beginnen gooien we nooit iets zomaar weg. Alle kartonnen dozen waarin de agenda’s en planners geleverd worden, gebruiken we later opnieuw als verpakking. Voor het materiaal dat we zelf niet kunnen hergebruiken, zoeken we actief naar bestemmingen voor een tweede leven. De beschermhoesjes voor de 1blik school- planagenda zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Ook op de weg geldt: ‘hoe minder, hoe beter’. Daarom bezorgen wij de bestellingen zelf, in een slimme volgorde. We bundelen pakketten per windstreek en kiezen de zuinigste route.

Zonnepanelen

Daar waar we niet kunnen minderen in ons energieverbruik, zorgen we in ieder geval voor groene stroom en daarvoor maken we gebruik van zonnepanelen.

Met 1blik geef je dus niet alleen jezelf, maar ook je omgeving de vrijheid en ruimte om te groeien.

Neem contact op
© 2024 1blik | KvK nr: 08192947 | BANK: NL14KNAB 0259378526 | BTW nr: NL001511840B91