WebshopWaar ben je naar op zoek...
Webshop
Inloggen

School- planagenda in eigen huisstijl

School- planagenda in een eigen jasje!

De 1blik school- planagenda voortaan in de stijl van jullie school? Dat is: schoolagenda in een eigen jasje. Het is mogelijk om het uiterlijk van de 1blik schoolagenda af te stemmen op de huisstijl van jullie school.

Daarin heb je verschillende mogelijkheden! Zo kun je de omslag volledig opmaken naar wens en is het mogelijk om de eerste 12 pagina's van de agenda te gebruiken voor bijvoorbeeld schoolinformatie. Verder blijft de unieke en leerzame planmethode van 1blik in de agenda staan: de effectieve planmethode waarbij leerlingen leren plannen.

Neem contact op

Waarom de 1blik school- planagenda in een eigen jasje?

Elke leerling heeft een agenda nodig. Om huiswerk in op te schrijven, afspraken te noteren en natuurlijk om belangrijke toetsen, examens en tentamens niet te vergeten.

Door de unieke planmethode, die in elke 1blik school- planagenda beschreven staat, leren leerlingen zelfstandig hun huiswerk en andere werkzaamheden in te plannen en te structureren. Een duidelijke planning zorgt voor overzicht, minder stress en betere resultaten. Effectief plannen is een vaardigheid die leerlingen hun hele leven met zich meenemen en van pas komt tijdens én na de studie.

Opmaak van de school- planagenda.

We bieden scholen de kans om een eigen unieke schoolagenda aan te schaffen. Scholen hebben hierin de keuze om de opmaak zelf te verzorgen en aan te leveren of om de agenda op te laten maken door 1blik. De kosten voor de opmaak door 1blik bedragen €100,00.

Wat zijn de keuzes?
  1. Enkel de omslag van de agenda opgemaakt
  2. Alleen de eerste 12 pagina's opgemaakt
  3. De omslag en de eerste 12 pagina's opgemaakt
Verder belangrijk om te weten:
  • De minimale afname is 100 stuks. Mocht je minder agenda's nodig hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen.
  • Verzorgen wij de opmaak? Dan hebben we jullie gegevens en informatie voor 21 februari 2025 nodig (voor het schooljaar 2025 - 2026). Dit in verband met het opmaken, de controle en de druktijd.
  • Doen jullie zelf de opmaak? Dan ontvangen we het opmaakbestand graag voor 21 februari 2025. Download hier alle Aanleverspecificaties en werkbestanden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Veel gestelde vragen?

Wat zijn de aanleverspecificaties wanneer we zelf het design doen?

Download hier de aanleverspecificaties en werkbestanden.

Hoe verloopt het proces wanneer jullie de opmaak doen?

Als wij voor jullie de opmaak gaan doen, is het belangrijk dat we voor 21 februari 2024 de nodige informatie hebben. Denk aan kleurcodes, het logo, eventuele afbeeldingen en de tekst. Zo hebben we voldoende tijd om de agenda’s op te maken en door jullie te laten controleren. Daarna doen wij zelf nog een eindcontrole waarna de agenda’s naar de drukker gaan. Zodra de agenda’s klaar zijn, worden ze bij jullie geleverd.

Controleren jullie de opmaak nog?

Wij controleren of het bestand technisch in orde is en aangeleverd kan worden aan de drukker. Als school ben je echter zelf verantwoordelijk voor de correcte opmaak en het juiste kleurgebruik etc.

Welke drukkleuren moeten wij gebruiken?

De agenda wordt in fullcolour (CMYK) gedrukt. Wanneer bestanden bijvoorbeeld worden aangeleverd in PMS of RGB, worden deze automatisch omgezet in CMYK. Wij adviseren je graag welke CMYK kleuren je kan gebruiken in plaats van een PMS kleur.

Waarom moet alles voor 7 maart 2024 binnen zijn?

We willen ruim op tijd de opmaakbestanden voor de nieuwe schoolagenda’s binnen hebben. Hierdoor weten we zeker dat we voldoende tijd hebben om de bestanden te controleren. En we weten zo zeker dat alles op tijd naar de drukker gaat. En zodat we de agenda’s op tijd bij jullie kunnen leveren.

Waarom is er een minimale afname van 100 stuks?

We hanteren in principe een minimale afname van 100 stuks. Maar heb je minder dan 100 agenda’s nodig? Stuur ons dan zeker even een bericht dan maken we een gratis offerte op maat voor je.

Waarvoor dient het plastic hoesje om de agenda?

De schoolagenda wordt dagelijks gebruikt door de leerlingen. In en weer uit de tas. Om de schoolagenda een heel jaar mooi te houden, doen we er een plastic beschermhoesje om heen. De plastic hoesjes zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

© 2024 1blik | KvK nr: 08192947 | BANK: NL14KNAB 0259378526 | BTW nr: NL001511840B91