WebshopWaar ben je naar op zoek...
Webshop
Inloggen

Leerlingen

De planagenda
die leert plannen

Vanaf nu te bestellen
school- planagenda
2024 / 2025

Je huiswerk opschrijven in je agenda, is dat plannen? Hoe maak je een goede planning?

Heb je ook het gevoel dat je constant achter de feiten aanloopt? Dat je bergen huis- en leerwerk hebt, maar geen idee hebt waar je moet beginnen? Voel je je hierdoor onzeker of gestrest? Dan ben je niet alleen!

Plannen kan een grote uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Onze 1blik planmethode helpt! De methode ondersteunt jou bij het ontwikkelen van planningsvaardigheden en executieve functies en leert je slim plannen.

Door het zelfstandig leren inplannen van huis- en leerwerk krijg je dagelijks overzicht en weet je precies wat er van je verwacht wordt. Je leert problemen op te lossen, bewuste keuzes te maken en hiermee flexibel om te gaan om zo je doelen te halen.

Ervaar zelf hoe de 1blik planmethode voor jou het verschil kan maken! Het is namelijk niet zomaar een planmethode, maar jouw geheime wapen tegen chaos en stress.

De 1blik planmethode bieden we je zowel op papier als digitaal aan.

De weg naar je toekomst

Waarom wij dit zo belangrijk vinden voor jou? Onze methode en tools helpen je niet alleen om tijdens je studie tot goede resultaten te komen, maar zijn ook essentieel voor je toekomst!

Prikkelarme vormgeving

Door duidelijke, rustige lay-outs en een overzichtelijke structuur, ondersteunt de methode leerlingen bij het behouden van focus en zelfbeheersing tijdens het plannen en uitvoeren van taken.

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies?

Neem contact op

Liever online plannen?

Als je liever werkt met een digitale agenda, bieden wij de perfecte oplossing. Met 1blik Online en ervaar je het gemak van georganiseerd plannen op je apparaat naar keuze.

Leer meer over 1blik Online
© 2024 1blik | KvK nr: 08192947 | BANK: NL14KNAB 0259378526 | BTW nr: NL001511840B91